Skal du have udvidet huset med en tilbygning? Eller skiftet de gamle vinduer? Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, hjælper vi dig i mål med et flot resultat. 

Hos Emil Perstrup Tømrer & Snedker har vi syv års erfaring. Firmaet tæller fem dygtige håndværkere, der hver dag leverer et stykke kvalitetsarbejde til vores kunder. 


 

 

Det tilbyder vi 

Vi laver alt tømrerarbejde - fra montering af døre og vinduer til terasser, tag og gips. Vi elsker variationen i vores arbejde og går professionelt til alle opgaver. 

 

Herunder kan du se et udpluk af vores ydelser: 

    Gulvlægning / reparation af trægulve 
  • Taglægning
  • Nybyggeri 
  • Køkkenmontage
  • Montage af døre og vinduer 
  • Maskinsnedkeri 
  • Tilbygning
  • Hovedentreprise, primært tømrer 

Hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt. 


 

 

Vi leverer den højeste kvalitet

Hos Emil Perstrup Tømrer & Snedker går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Vi forlader aldrig stedet, før alt er, som kunden vil have det. Derfor prioriterer vi et godt samarbejde og en god dialog med dig. Du skal kunne føle dig tryg gennem hele projektet. 

 

Vi er meget fleksible i vores arbejde og løsninger - og gør gerne dét ekstra for, at du står tilbage med drømmeresultatet. 


 

 

Din håndværker i Køge 

Emil Perstrup Tømrer & Snedker har adresse i Køge, hvorfra vi kører ud til alle slags projekter. Hvad end du skal have udskiftet de trætte trægulve eller monteret dit nye drømmekøkken, står vi klar til at løfte opgaven. 

Vi kører gerne længere ud på Sjælland for den rette opgave.

 

Kontakt os allerede i dag via formularen her på siden!

Emil Perstrup Tømrer & Snedker

25 anbefalinger

25 anbefalinger

Anbefal os her